Team

Het team van Stedy

Laurens Helmstäter

Orthomoleculair Therapeut

Waar ik blij van word, is mensen te begeleiden van gezondheidsdoelstelling naar resultaat. Het is prachtig om te zien hoe mensen helemaal kunnen opleven door te werken aan fysieke en mentale gezondheid.
Ik ben er 100% van overtuigd dat dit valt of staat met een gezond voedingspatroon. De balans tussen in- en ontspanning en de juiste mindset.

D-Healthy

Personal trainer

Wij zijn Daan & Django. Trainen met D-Healthy is een unieke ervaring. Wij hebben de perfecte ruimte om 1-op-1 personal training in Leiden te geven zonder de drukte van een sportschool om je heen. De ruimte is zo ingedeeld dat we op een prettige afstand van elkaar kunnen sporten.
De 1,5 meter-regel kan dan ook met gemak worden gewaarborgd. Wij sporten in een ruimte van 150 vierkante meter met maximaal drie trainers tegelijk.

Daniëlle Ammerlaan

Personal trainer

Ik ben Daniëlle Ammerlaan: personal trainer en gewichtsconsulente. Als klein kind kon ik al niet stilzitten, en dat is ook nooit meer goed gekomen. Sporten werd al snel mijn uitlaatklep, mijn grootste hobby, mijn passie en gelukkig nu ook mijn vak.

Babs Kapteijn

Ademtherapeut

Ik ben Babs Kapteijn, 49 jaar. Als Ademcoach begeleid ik cliënten die tegen mentale of fysieke problemen aanlopen. “Je ademt zoals je je leeft” omschrijft alles. Mijn coaching style is persoonlijk, intuïtief en doelgericht. Vindt het heel belangrijk dat er vertrouwen is en de cliënt zich veilig voelt. “Adem minder, Leef meer! ”

Guido Bakker

Holistisch Fysiotherapeut en Coach

Mijn naam is Guido Bakker, ik ben holistisch fysiotherapeut en coach in Leiden en heb een onwijze passie om mensen op weg te helpen naar een voor hen optimale fysieke, mentale en emotionele gezondheid.
Dit doe ik door middel van coaching voor zelfontwikkeling en lichamelijke ontspanningstechnieken via het zenuwstelsel, de spieren, het bindweefsel en acupunctuurpunten.

Laura de Vriend

Yoga Mindfulness Docente

Mijn naam is Laura de Vriend-Schaap, na ruim 10 jaar in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest ben ik reeds 17 jaar gepassioneerd werkzaam als yoga en meditatiedocent. Toen ik 25 jaar geleden begon met het volgen van yogalessen ervaarde ik de positieve uitwerking hiervan vooral op mijn dagelijkse leven. Het maakte mij bewust van mijn adem en ont-en spanningspatronen in verschillende situaties.

Eva de Jager

Pychologe

Hallo, ik ben Eva, 29 jaar, MSc psycholoog, yinyoga docent en stress- en burn-out expert.
Door mijn burn-out viel alles op zijn plek. De drang naar presteren, de drang naar gelukkig zijn, de druk om te MOETEN weten en begrijpen wie je bent en wat je wilt. Ik leerde meer over psychologie dan in mijn studie en werkervaring bij elkaar.
Toen ik erachter kwam dat mijn generatie (millenials) wordt gezien als de burn-out generatie, ontdekte ik mijn missie: Mensen, in het bijzonder jongvolwassenen, begeleiden in een samenleving van prikkels en prestatiedruk.
Melody van Leeuwen

Mental coach

Mijn naam is Melody van Leeuwen en ik help mensen met mentale klachten als o.a. angst, burn-out, codependentie, depressie, dwang, hooggevoeligheid, hyperventileren, hypochondrie, paniekaanvallen, piekeren en stress.

Toen mijn man een burn-out kreeg vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. Deze periode heeft mij ook verschrikkelijk veel inzichten gegeven. Mede hierdoor heb ik veel geleerd over mezelf. Ik heb mijzelf in positieve zin ontwikkeld. Ik ben er ook achter gekomen door de zoektocht naar mijn authentieke ik, dat ik zelf ook mentale klachten had. Klachten als verlatingsangst, afhankelijkheid, hyperventileren en hooggevoeligheid. Vanuit nature voel ik heel sterk de behoefte om mensen te helpen en om iets goeds te doen. Door mijn levenservaring, de klachten die ik heb ervaren en mijn passie voor mensen, ben ik gestart met Happy Mind Coaching.nl. Mijn doel voor jou is een happy mind en mijn missie is om jou je mooiste leven te laten leven.

Suzanne van der Velden

Slaapcoach

Het lijkt alsof slaap iets is wat je overkomt. Toch is dit niet zo. Ik heb ervaren dat je er juist veel zélf aan kunt doen. Beter slapen kun je leren! Met Blijvend.Fit richt ik mij op iedereen, die net als ik er veel aan wil doen, om tot op hoge leeftijd fit en gezond te kunnen zijn. Fit blijven, is een kwestie van slimme keuzes maken! Ik ben op zoektocht gegaan om te achterhalen hoe ik dit kan doen. Mijn antwoorden vond ik in de kennis over hormoonbalans, voeding, kou training, ademhaling, wel of geen medicatie, kruiden en supplementen en sleepfulness.
Met het aanpakken van mijn slaap heb ik de grootste stappen gezet. Ik sliep niet echt goed. Inmiddels is mijn nacht veel beter, waardoor ook mijn dag een stuk fijner verloopt. Slaap is voor mij hét fundament van vitaliteit. Besef je dat we maar liefst 30% van ons leven slapen? En dat heeft een reden. Dit en nog veel meer kennis over wat de fascinerende wereld van de slaap met zich meebrengt, deel ik graag met jou. Als slaapexpert en coach kan ik daarom niet wachten om jou te ondersteunen in jouw eigen zoektocht naar een gezonde nachtrust!

 

Corien van der Velden

Cryotherapeut

Ik had het druk, druk, druk en nog eens druk; vooral in mijn baan als Marketing Manager voor technologiebedrijven en later als Directeur Eigenaar van een Marketing en Communicatie Bureau. Ik sjeesde van hot naar her en had een zeer onregelmatig levenspatroon. Ik vloog de hele wereld over, zat lang in de auto en tot laat in airconditioned kantoren. Daarnaast was er geen borrel of diner dat ik oversloeg. Dat probeerde ik te combineren met een gezin, twee opgroeiende kinderen en een partner die ook veel op reis is. Uit ervaring weet ik dus hoe belangrijk het is om in je ritme te blijven, in vorm te blijven en je energie vast te houden. Ik heb veel uitgeprobeerd om dat mogelijk te maken. Naast mijn baan heb ik me er echt in verdiept en heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Toen ik in aanraking kwam met cryotherapie was dat voor mij het moment waarop de cirkel rond was en de knop omging. Cryotherapie is wetenschappelijk onderbouwd en is een beweging die zich blijft door ontwikkelen. Hoe meer er mee gewerkt wordt, hoe effectiever het wordt bij klachten die aanvankelijk niet in het vizier lagen. Veel nieuwe toepassingen heb ik zelf aan den lijve ervaren; een ervaring die ik graag met iedereen wil delen.

Elianne Rumahloine

Music composer & Frequency expert

Hi, ik ben Elianne Rumahloine, music composer & frequency expert. Mijn grote passie en expertise ligt op het gebied van de werking en invloed van muziek op je gemoedstand en bewustzijnsstaat.

Maar ook op het gebied van mind set, energieen en frequenties. En het leukste: hoe je deze kunt beinvloeden met meditatiemuziek, binaural beats & helende muziek. 

Sinds ik me bewust werd dat er meer mogelijk is met muziek maken dan alleen ‘leuke muziek maken’ en ik de eindeloze power en helende werking ervan begon te ontdekken, werd mijn missie: muziek componeren die resoneert met het universum, waardoor jij je beter, fijner, gezonder, meer verbonden in harmonie met jezelf voelt. Tevens kun je muziek in je dagelijkse leven en tijdens je werk toepassen. Voor meer ontspanning, beter slapen. Maar ook focus, concentratie en creatie.

Ik laat je graag de mogelijkheden ervaren wat er allemaal mogelijk is met muziekgebruik. 

Manon Dubbeldam

Meditatiecoach

Mijn naam is Manon.
Spiritueel coach en healer.

Ik ben een eigenwijze ‘human’ die nieuwsgierig is naar alles wat net een beetje anders gaat dan de maatschappelijke maatstaven. Mijn vuurtje gaat aan van diepe gesprekken en stralende zielen. Ik geniet van mijn lieve vriendinnen en vrienden om me heen, maar vind het ook heerlijk om een hele dag alleen te zijn. Een dag met mezelf vliegt zo voorbij.

Ik woon samen met mijn vriend in Rotterdam en heb mijn eigen praktijkruimte aan huis.

Sinds november 2021 ben ik naast mijn baan in loondienst, Be Human Coaching & Healing gestart. 19 maart 2022 heb ik besloten om fulltime voor mijn eigen onderneming te gaan en there we are.

Ik geef onder andere Reiki, kaartlezingen en 1 op 1 coaching door middel van NLP en spiritualiteit te combineren. 

Ik kijk er naar uit om samen te verbinden.

Lenna Omrani

Vegan Food Influencer

Lenna Omrani is als 24-jarige vegan food influencer auteur van haar vegan kookboek: Every Day Vegan en lanceert in augustus haar tweede boek. Met haar recepten wil ze iedere dag anderen inspireren en laten zien hoe leuk, lekker en makkelijk plantaardig eten kan zijn. Dit doet ze het liefst door makkelijke, voedzame en heerlijke recepten te maken en deze te delen via haar on- en offline kanalen!

Vanuit haar achtergrond in de topsport, als oud-tophockeyster bij HC Den Bosch, kwam Lenna al vroeg in aanraking met een gezonde levensstijl. Daarin had voeding een belangrijke rol. Nadat ze moest stoppen vanwege diverse blessures, leerde Lenna ook een andere kant van voeding kennen; ze ontwikkelde een ongezonde relatie met voeding en daarmee een eetstoornis. Gelukkig heeft ze van haar zwakte een kracht weten te maken; een plantaardig voedingspatroon die bijdraagt aan een gezonde lichaam en geest en een betere wereld om ons heen.

Heb jij al weleens vegan gerechten geprobeerd? Of heb jij een excuus om het (nog) niet te doen? Met haar recepten laat ze je zien hoe toegankelijk en leuk plantaardig eten is. Kijk voor meer recepten op Instagram @lennaomrani of www.lennaomrani.com

 

Elody Hamelink

Holistische psycholoog en energetisch heler

Hi ik ben Elody, 31 jaar en een hoogsensitieve enthousiaste dame die jou ondersteunt in je persoonlijke ontwikkelingsreis. Elke sessie komen de volgende vier elementen terug die jij mag voelen, integreren, verankeren en ervaren bewustwording – inzicht – eigenaarsschap en transformatie. 

Ik ondersteun in de bewustwording dat jouw lichaam jouw boodschapper is en je jouw energie voor je kunt laten werken door middel van transformatie sessies en energetische healings. Ik heb zowel een wetenschappelijke als spirituele invalshoek, schrijf blogs/gedichten en weet goed in te voelen wat voor jou werkt. Kom bij mij maar eens voelen wat je nodig hebt en dat jij je eigen guru bent. Mijn motto: You got this!

 

Sanne Knelange

Yoga Docente & selfhealing coach

Hoi ik ben Sanne Knelange, 29 jaar, yogadocente en ervaringsexpert in zelfheling. Uit eigen ervaring geloof ik met heel mijn hart dat we onszelf mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel kunnen helen. Hier wil ik in de toekomst graag mensen in begeleiden. Ik ben momenteel nog druk bezig met mijn concept opzetten maar voor nu kun je bij mij terecht voor een heerlijke mindful yoga sessie. Ik geef onder anderen les in Vinyasa Yoga en Yin Yoga.