Persoonlijke groei. Ik geloof er niet in

Persoonlijke groei...ik geloof er niet in-1
Mind

Persoonlijke groei. Ik geloof er niet in

Je hoort het overal: persoonlijke groei. Maar wat houdt dat nou in? En waarom houden mensen zich daarmee bezig? Focussen op het persoonlijk groeien en daar tijd en energie instoppen, dat is wat het is.

En dit is waarom ik daar niet in geloof: ik geloof erin dat we hier zijn om te ervaren. Bewust zoveel mogelijk ervaren. Doordat we altijd met elkaar verbonden zijn vanuit het collectieve bewustzijn, delen we iedere ervaring met elkaar. 

Elke verandering is een ervaring die we weer delen met het collectief. Waardoor het collectief groeit. Ik geloof dus wel in collectieve groei. Focussen op persoonlijke groei draagt vooral bij aan de ‘ik’ wereld in plaats van aan ons.

Focus daarom persoonlijk vooral op bewust ervaren, zodat je die ervaringen kan delen met het collectief waardoor het collectief kan groeien.

Onze dank is groot.

Gezonde groet,

Steff van Stedy