Over Steff

De oprichter van Stedy

Ik had nog maar één grote wens: mijn optimale levensenergie terugkrijgen. Als kind was ik enorm energiek, sportief en vrolijk, maar daar kwam op mijn 13e levensjaar verandering in. Na de Ziekte van Pfeiffer werd bij mij de Ziekte van Crohn vastgesteld. Een Chronische auto-immuun ziekte.

De ontstekingen in mijn darmen zorgden voor veel fysieke en mentale problemen zoals: enorme buikpijn, afvallen, energietekort, stress, braken en nog een hoop meer. Binnen een paar maanden was er weinig meer over van de energieke vrolijke jongen en zat ik aan de zware medicatie.

Uiteindelijk heb ik twaalf jaar lang iedere dag last gehad van deze ziekte en heb ik ontelbaar veel medicijnen gebruikt. Helaas mocht dat niet baten en kwamen de klachten altijd weer terug. Ook ben ik uiteindelijk geopereerd waarbij er 60 cm ontstoken darm is verwijderd. Ook dat mocht helaas niet baten. Na meer dan 230 ziekenhuis bezoeken verder in die twaalf jaar tijd en geen uitzicht hebbende op een klachten- en medicijnenvrije toekomst heb ik het heft in eigen handen genomen en ben ik mij gaan verdiepen in wat een verandering van lifestyle met je lichaam en geest kan doen.

Dit was de beste beslissing in mijn leven. Niet meer van buitenaf, maar van binnenuit helen. Ik ben nu sinds enkele jaren klachten- en medicijnenvrij en ik heb na al die jaren mijn optimale levensenergie weer terug. Uiteraard ben ik hier enorm dankbaar voor en gun ik iedereen dezelfde kennis. Mijn missie is nu om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van wat helen van binnenuit voor je kan betekenen en de tools te bieden om zelf het heft in handen te nemen.

Tijdens mijn professionele golfcarrière en als golfcoach was ik altijd bezig om het maximale te presteren en dat doe ik nu ook voor jou. Samen met alle coaches doe ik er alles aan om jou het ideale platform te bieden voor jouw gezondheid. 

Ben jij eraan toe om aan jezelf te gaan werken en het mooiste project ooit te starten? Wil jij er graag voor andere kunnen zijn, maar laat je eigen gezondheid dat niet altijd toe. Wil jij bruisen van de energie en rust in je hoofd hebben? Gun jezelf de tools om hiermee aan de slag te gaan en laat mij en de coaches jouw gezondheid optimaliseren!