Bereik je doelen met eerlijke en gerichte life coaching

Hoe fijn is het om geholpen te worden door iemand die écht weet hoe jij je voelt? Stap uit je comfortzone. Binnen 30 minuten weet jij of ik jou kan helpen.

 "Ik streef m'n doelen na. Mentaal en fysiek gaat het zoveel beter!"
125031-image_cropper_2254dd4d-e4ba-4c19-9f5d-79cdfb32a1cc-6287-00000407f76a15e0 (1)
Ruben Hoekstra
Doelgericht
 "Ik heb zin in de toekomst. De impact van Steff is goud waard."
213251-9AC18310-31BB-4497-BD41-4BC543439041
Jordy Verhoeven
Toekomstgericht
 "Ik ben aan het denken gezet en heb nu een andere mindset."
170222-blob
Daniel van Vliet
Positieve Mindset

Herken je dit?

Hoe fijn zou je leven zijn als:

Lifestyle coaching bij Stedy is:

Persoonlijk

Een traject volledig gericht op wat jij nodig hebt.

Life changing

Na dit traject zal je energieker in het leven staan.

Toekomstgericht

Geen quick fix of een gouden formule, maar een duurzaam resultaat .

Persoonlijke begeleiding

Deze toppers gingen je voor

Een half jaar geleden ben ik met Steff aan de slag gegaan met het Life Changing Traject. Ik voelde veel onrust in mijn hoofd en lichaam, daarnaast overheerste het gevoel dat ik niet aan het roer stond van mijn eigen leven. Dankzij de toegankelijke en inspirerende inzichten en tips van Steff heb ik meer vertrouwen gekregen in mijzelf en durf ik mijn pad te bewandelen. Ik voel dat ik er (weer) mag zijn en wacht niet langer af tot het beste moment zich voordoet, maar creëer het moment zelf. Het juiste moment is altijd nu. Ik voel dat ik aan het begin sta van een nieuw avontuur; het ontdekken van mijn leven en het aangaan van nieuwe ervaringen. Ik heb zin in de toekomst, impact van Steff is goud waard.
213251-9AC18310-31BB-4497-BD41-4BC543439041
Jordy Verhoeven
Meer vertrouwen
Een aantal maanden geleden heb ik samen met Steff samen gesprekken gevoerd om met mijzelf aan de slag te gaan. Ik ging door een moeilijke periode heen en de gesprekken met Steff, de handvaten die hij mij heeft meegegeven, die zorgen ervoor dat het zijn VRUCHTEN gaat afwerpen. Ik streef m'n doelen na en mentaal en fysiek merk ik vooruitgang en gaat alles steeds beter. Ik ben DANKBAAR voor de positieve impact! De kennis die Steff mij heeft meegegeven en dit fantastische platform waar ik iedere dag gebruik van maak. Ik ben blij dat ik lid ben van deze fantastische groep.
125031-image_cropper_2254dd4d-e4ba-4c19-9f5d-79cdfb32a1cc-6287-00000407f76a15e0 (1)
Ruben Hoekstra
Positieve impact
Ik ben bij Steff binnen gekomen toen het zowel fysiek als mentaal niet lekker ging bij me. Steff heeft mij tijdens de coaching gesprekken nieuwe inzichten gegeven over mijn levenspatroon. Hij heeft me aan het denken gezet en handvaten gegeven om niet alleen mijn levenspatroon aanzienlijk te veranderen, maar ook vooral mijn mindset. Vandaag de dag voel ik me een stuk beter, zit ik veel beter in mijn vel en ben ik mijn doelen aan het behalen. Steff heeft mij met zijn coaching hier enorm bij geholpen en ben hem dankbaar voor de sessies die ik met hem heb gehad en die mij echt veranderd hebben. 💪🙌
170222-blob
Daniel van Vliet
Nieuwe inzichten
Steff masterclass

Net als Daniel, Jordy, Ruben en vele anderen de verandering inzetten?

Dit zeggen vakgenoten over mij