Last van de gevolgen van IBD?

Ook ik heb jarenlang gestruggled met de klachten van Crohn

Na een jarenlange strijd met de klachten en de gevolgen van Crohn, ben ik nu klachten- én medicijnvrij. Het is mijn levensmissie geworden om zoveel mogelijk IBD’ers klachtenvrij te maken. Plan nu jouw gratis kennismaking. Binnen 30 minuten weet jij of ik jou kan helpen.

0

jaar Crohn patiënt geweest

0 +

jaar klachtenvrij van de Ziekte van Crohn

0 +

IBD patiënten klachtenvrij gemaakt

1-op-1 Life Changing Traject

Met het 1-op-1 Life Changing Traject krijg je intensieve persoonlijke begeleiding. Dit is dé holistische formule, die nu al succesvol heeft gewerkt bij meer dan 50 IBD’ers. Mijn ervaring leert dat je op deze manier gegarandeerd de beste resultaten zult behalen.  

Mind

Stress heeft een krachtige uitwerking op het lichaam, zeker bij IBD’ers. Ik geef jou de tools en inzichten om patronen te doorbreken. 

Food

De juiste voeding is cruciaal om 
beter te worden. Samen gaan we op zoek naar de juiste brandstof voor jouw motor.

Body

De juiste balans van inspanning en ontspanning. Ik ontwikkel speciaal voor jou  een bewegingsprogramma op maat. 

Alleen voor degene die echt wil

Dit traject is niet voor iedereen. Misschien wel voor jou. Maar alleen als je daadwerkelijk de keuze hebt gemaakt om er 100 procent voor te gaan. Jouw motivatie is de doorslaggevende factor. In ons gesprek komen we erachter of wij een match zijn. De kennismaking is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. 

Ontwerp zonder titel (26)

Deze IBD'ers gingen je voor

Ik heb nu vier jaar Colitus Ulcerosa, periodes heel erg ziek geweest. Alle beschikbare medicijnen geprobeerd, maar niets hielp mij van de klachten af. Tot ik Steff leerde kennen. Hij liet mij kennismaken met het dieet waar hij erg veel baat bij heeft. Hij nam alle tijd om naar mijn problemen te luisteren en gaf waardevolle tips. Ik ben nu een half jaar bezig met dit dieet en ben 80% van mijn klachten kwijt. Steff neemt nog regelmatig contact met mij op om te evalueren hoe het gaat en stuurt waar nodig bij. Hij is erg betrokken en dat ervaar ik als zeer waardevol. Ondertussen is mijn calprotectine van 8000 naar 9 gegaan!
Ontwerp zonder titel (27)
David van Rijt
Colitus Ulcerosa
Inmiddels eet ik nu ruim een jaar, volgens Steff zijn dieet. In het begin was het wennen, wat wel en niet te eten. Maar steeds kon ik bij Steff terecht voor advies. inmiddels geniet ik van veel fruit, groenten en wat noten. Maar waar ik vooral van geniet is dat ik klachtenvrij ben van colitus ulcerosa. Sinds het dieet van Steff hanteer, zijn mijn ontstekingswaarden zo goed als 0 en voel ik me vanzelfsprekend veel beter. Daar ben ik zo blij mee! Laatst heb ik mijn bloed laten onderzoeken op mogelijke tekorten, maar ook die waarden waren allemaal top. Steff, ik heb t al vaker gezegd, maar echt enorm bedankt voor al jouw mooie tips. Het heeft me enorm geholpen.
Ontwerp zonder titel (28)
Ellen Zwaard
Colitus Ulcerosa
Steff heeft mij erg geholpen om mijn leefstijl om te gooien (dat doet hij nu nog steeds). Ik heb mijn voeding aangepast en dit alleen al zorgt voor veel meer rust in mijn buik! Ik kan hem 100 vragen stellen en hij beantwoord ze allemaal. Bedankt voor je hulp en inzet Steff! You are very much appreciated 😇
image00001 - Bewerkt (1)
Lianne Stoker
Ziekte van Crohn

Life Changing Traject (12 weken)

  • 6 intensieve Life Changing Momenten 1-op-1 met Steff
  • Op maat gemaakt voedingsadvies
  • Community met gelijkgestemden
  • Elke dag motivatie en inspiratie!

Plan nu jouw gratis kennismaking en ontdek hoe ik jou kan helpen

5/5

In 12 weken gaan we naar de absolute kern en zorgen we ervoor dat je teruggaat naar de basis. No nonsens en met de juiste kaders, want zonder kaders geen speelveld.

Wanneer spreken we af?

In 30 minuten kom je erachter wat ik voor jou kan betekenen. 

Dit zeggen de experts

Wil je meer tips en tools?

Lees hier de wekelijkse blogs van Steff Beerenfenger

Boek een intro

Laat je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.