Laat IBD niet langer je leven beheersen.

Hoe fijn is het om geholpen te worden door iemand die écht weet hoe jij je voelt? Binnen 30 minuten weet jij of ik ook jou kan helpen.

Laat IBD niet langer je leven beheersen.

70+ IBD'ers gingen je voor.

70+ IBD'ers gingen je voor.

 "Steff, enorm bedankt voor de bewustwording die je mij hebt gebracht."
Ontwerp zonder titel (28)
Ellen Zwaard
Colitus Ulcerosa
 "Ondertussen is mijn calprotectine van 8000 naar 9 gegaan!"
Ontwerp zonder titel (27)
David van Rijt
Colitus Ulcerosa
 "Ik kan hem 100 vragen stellen. Bedankt voor je hulp!"
image00001 - Bewerkt (1)
Lianne Stoker
Ziekte van Crohn

Hoe ik Crohn onder controle kreeg

Niet meer 10+ keer per dag naar de wc. Geen leven meer vol pijn en onzekerheid. Dat is wat ik wilde toen ik kampte met de gevolgen van Crohn. 

230 ziekenhuisbezoeken, vele medicatie en een darmoperatie brachten niet de duurzame oplossing. Ik voelde me gevangen in mijn eigen lichaam, machteloos en uitgeput.

Tot het moment dat ik ontdekte dat ik zelf de sleutel in handen had om te helen. De oplossing lag in mezelf. Ik ontdekte de verbinding tussen mijn fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch lichaam. Het proces startte met bewustwording van mijn blokkades. Door deze blokkades los te laten kon mijn levensenergie weer vrij stromen en kon ik weer vertrouwen op mijn lichaam.

IBD Coach Steff

Wat doen we tijdens het traject

Tijdens het traject gaan we dieper in op de relatie tussen je fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch lichaam. 

We zoomen in op jouw lichaam en ontdekken de kern van jouw klachten.

Door bewustwording, oefeningen en persoonlijke begeleiding, zetten we stap voor stap koers richting vertrouwen in jouw lichaam.

De een-op-een sessies en persoonlijke begeleiding via het online platform zullen je helpen met jouw doelen te bereiken.

 

Voor het traject

Na het traject

Kijk wat het Life Changing Traject kan betekenen

En nee, ik heb ze hier niet voor betaald 😃

Persoonlijke begeleiding

Ik zal me persoonlijk 100% inzetten om jouw Crohn of Colitis in remissie te krijgen. Bij mij ben je geen nummertje. 

Alleen voor degene die echt wil

Dit traject is niet voor iedereen. Misschien wel voor jou. Daar komen we achter tijdens het Remissie Gesprek.

Geen streng dieet of een militair regime. 

Jouw motivatie is de doorslaggevende factor. In ons gesprek komen we erachter of wij een match zijn. 

Ontwerp zonder titel (40)

Transparantie vind ik belangrijk

Ik kan niet garanderen dat het Life Changing Traject voor jou werkt. Ik kan je wel garanderen dat je je geld terugkrijgt als het onverhoopt niet heeft gewerkt. 

Simpel en transparant, dat is hoe ik graag te werk ga. Dus geen loze beloftes of garanties. Open en eerlijk met elkaar aan de slag gaan, dat is waar ik in geloof. 

Plan nu jouw gratis Remissie Gesprek en ontdek hoe ik jou kan helpen

5/5

Hiermee help je ook andere IBD'ers

In samenwerking met een wetenschapper van een gerenommeerd ziekenhuis zijn we bezig met een wetenschappelijk emperisch onderzoek. Dit houdt in dat iedere deelnemer aan het Life Changing Traject vooraf en achteraf een wetenschappelijke vragenlijst invult. Om zo de vorderingen wetenschappelijk te kunnen onderzoeken. Toekomstige IBD’ers zullen hier baat bij hebben.  

Onderstaande onderzoeken zijn recent uitgevoerd en zien er veelbelovend uit. Er zullen meerdere onderzoeken nodig zijn om de invloed van leefstijl wetenschappelijk aan te tonen.

Net als Lianne, David, Nadia en vele andere jouw remissie starten?

In 30 minuten kom je erachter wat ik voor jou kan betekenen. 

IBD Coach Steff

Dit zeggen experts over mij

FAQ

Liever gisteren dan vandaag. Elke dag dat je klachten ervaart, is er één teveel. We moeten alleen even onze agenda’s afstemmen.

Nee, en dit zullen we ook nooit adviseren. We adviseren ook nooit zulke stappen te zetten zonder overleg met je arts. Altijd alles in overleg met je arts. We zien wel regelmatig dat deelnemers na verloop van tijd, in samenspraak met hun arts de medicatie afbouwen.

Simpel. Dan krijg je je geld weer terug. 

Dit is enorm persoonlijk. Het verschilt van enkele weken tot enkele maanden. We gaan voor een duurzaam resultaat, dus dat kost ook even tijd. 

De manier waarop ons gezondheidszorgsysteem momenteel is opgebouwd, is niet in lijn met de principes van natuurlijke geneeskunde. We zien steeds vaker dat artsen openstaan voor de complementaire zorg. We hopen dat dit in de toekomst verder verandert. Dit is een uitdaging die we kunnen aangaan door ons bewustzijn te vergroten en onze cultuur te veranderen, zodat we meer open staan voor complementaire behandelingen die ons welzijn bevorderen.

Natuurlijk. Je kunt een vraag stellen in de Live Chat (rechtsonder). Of je kunt mij een mailtje sturen naar steff@stedyproject.nl. Je mag trouwens ook een berichtje sturen via Instagram. Kortom: voel je vrij iedere vraag aan mij te stellen.

Veel programma’s die aangeboden worden, zijn gericht op suppletie en voeding en worden de klachten vanuit één invalshoek bestreden. Ik geloof in de multidimensionale aanpak. Fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch.