Het ligt aan mij. Het is aan mij. Het draait niet om mij.

Het ligt aan mij. Het is aan mij. Het draait niet om mij-1
Mind

Het ligt aan mij. Het is aan mij. Het draait niet om mij.

Tegenwoordig draait het voornamelijk om ‘ik’. Dat klinkt leuk, maar het is een gevaar voor ons. Zodra het grote doel niet meer om ons draait, maar om ‘ik’, gaat de verbinding tussen ons verloren. En die menselijke verbinding is precies waar het om draait in dit leven.

Wanneer je dus gaat leven vanuit: ‘het draait om ons’, versterk je daarmee de menselijke verbinding en leef je voor iets groters dan jezelf.

Dan ligt het nog steeds aan mij, het is ook aan mij om er wat mee te gaan doen, maar dan draait het niet meer om mij. Het draait om ons.

Hoe liefdevol en vol menselijke verbinding zou de wereld er dan uitzien. Alles begint bij jezelf, als je hier bewust van bent en je gaat leven volgens het principe zoals hierboven uitgelegd, dan maken we er een mooiere wereld van voor ons allemaal. 

Wijzen naar de ander gaat hier dus niet op, het ligt namelijk aan mij. Wijzen naar de ander om mijn problemen op te lossen gaat hier dus ook niet op, het is namelijk aan mij. Met als grote doel, het draait om ons. 

Gezonde groet,

Steff van Stedy