Cursus: Van Overleven naar Leven

5/5

Online Cursus:
Van Overleven naar Leven

Steff masterclass

Instructeur: Steff Beerenfenger

 "Ik streef m'n doelen na. Mentaal en fysiek gaat het zoveel beter!"
125031-image_cropper_2254dd4d-e4ba-4c19-9f5d-79cdfb32a1cc-6287-00000407f76a15e0 (1)
Ruben Hoekstra
Doelgericht
 "Ik heb zin in de toekomst. De impact van Steff is goud waard."
213251-9AC18310-31BB-4497-BD41-4BC543439041
Jordy Verhoeven
Toekomstgericht
 "Ik ben aan het denken gezet en heb leren loslaten."
170222-blob
Daniel van Vliet
Positieve Mindset

Van onbewust lijden, naar bewust voluit leven.

In deze cursus draait alles om energie begrijpen, voelen en hoe te transformeren. Leven betekent volop energie en overleven betekent energie tekort. Maar vaak worden in online cursussen slechts quick fixes gegeven. Daarom is deze cursus fundamenteel anders dan andere cursussen. Met deze oefeningen zal je een duurzaam resultaat creëren en daardoor je leven écht veranderen.

 

728+ mensen gingen je voor.

Voor € 99,95 (incl. BTW)

5/5
Stedy Online Cursus

Leren loslaten

Geen absurde kosten

Effectieve oefeningen

Blijvende impact

Herkenbaar?

Over Steff en de cursus

Toen ik in 2003 van mijn arts te horen kreeg dat mijn lichaam zichzelf aanviel en ik een auto-immuunziekte had, ging ik van leven naar overleven.

Jarenlang heb ik in de overlevingsstand gestaan zonder uitzicht op vrijuit leven.

Nadat ik fysiek en mentaal de bodem had geraakt ben ik op zoek gegaan naar alle mogelijkheden om weer vrij te kunnen leven.

Vele uren aan studies, boeken lezen en vooral zelf uitproberen heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik steeds meer en meer controle terug kreeg over mijn eigen leven.

Alle kennis, ervaring en wijsheid die ik heb opgedaan, mag ik nu doorgeven aan mijn medemensen, om ook weer zelf het heft in handen te nemen.

Deze kennis, ervaringen en wijsheid die ik heb opgedaan heb ik gebundeld in deze cursus zodat jij er ook mee aan de slag kan om weer voluit te kunnen leven.

Waarom is deze cursus anders?

Er is veel info gratis op internet te vinden, maar heeft het je al verder gebracht? Daarom is de reden waarom deze cursus uniek is. Nieuwe inzichten en effectieve oefeningen zullen een blijvende impact hebben.

Voor de cursus

Na de cursus

Net als Dagmar, Ruben en vele anderen bewust leven?

Cursus Van Overleven naar Leven

99
95
  • Levenslang toegang tot online cursus materiaal
  • Toegang via de app of via je webbrowser
  • Praktische tools en inzichten
  • Betaal eenvoudig met IDeal
Stedy Online Cursus

FAQ

Liever gisteren dan vandaag. Zodra je hebt betaald, krijg je een email met daarin een inlogcode. Met deze inlogcode heb je toegang tot de cursus.

In de kennis en technieken die ik met je deel, zitten jaren van onderzoek, workshops, lezingen, etc in. Ik heb veel tijd en geld moeten investeren om deze cursus tot dit niveau te krijgen. 

Tja, dat is voor iedereen persoonlijk natuurlijk. Ik heb geprobeerd een zo evenwichtig mogelijke prijs neer te zetten. En ik denk dat dit het méér dan waard is.

Simpel. Als je na 3 modules niet tevreden bent, krijg je het aankoopbedrag terug. 

Dit is enorm persoonlijk. Het verschilt van enkele weken tot enkele maanden. We gaan voor een duurzaam resultaat, dus dat kost ook even tijd. 

Natuurlijk. Je kunt een vraag stellen in de Live Chat (rechtsonder). Of je kunt mij een mailtje sturen naar steff@stedyproject.nl. Je mag trouwens ook een berichtje sturen via Instagram. Kortom: voel je vrij iedere vraag aan mij te stellen.

Onze cursus ‘Van Overleven naar Leven’ is anders dan andere online cursussen omdat het niet alleen theoretische kennis biedt, maar ook praktische oefeningen en tools die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. We bieden een flexibele leeromgeving waarbij je op je eigen tempo kunt leren en de modules kunt kiezen die voor jou relevant zijn. Onze cursus is gebaseerd op jarenlange ervaring en feedback van 100+ cursisten die hun leven blijvend hebben veranderd.

Dit zeggen experts over mij