Auto-immuunziekte

Overwin je auto-immuunziekte op een natuurlijke manier en leef klachtenvrij

Je hebt misschien al van alles geprobeerd om je auto-immuunziekte in remissie te krijgen. Maar de oplossing zit niet in één element, zoals: supplementen, dieet of streng regime. Het gaat om een combinatie van factoren. Daarom geef ik je dé alternatieve inzichten voor een klachtenvrij leven. Dit gaat alles veranderen voor je.

Overwin je auto-immuunziekte op een natuurlijke manier en leef klachtenvrij

72+ mensen gingen je voor.

72+ mensen gingen je voor.

Kijk wat het Life Changing Traject kan betekenen

Zij hebben het pad al bewandeld. Ik nodig je uit om met hun in contact te komen in onze online community met 298+ leden.

Life Changing Traject

De inhoud van het traject is persoonsgebonden. We zoomen in op jouw behoeftes en ontdekken de kern van jouw klachten. Het traject bestaat uit 6 sessies van circa 90 minuten – verspreid over 12 weken. 

Wie kan jou beter helpen, dan iemand die hetzelfde heeft ervaren als jij?

Geen leven meer vol pijn en onzekerheid. Dat is wat ik wilde toen ik kampte met de gevolgen van de auto-immuunziekte Crohn.

230 ziekenhuisbezoeken, vele medicatie en een darmoperatie brachten niet de duurzame oplossing. Ik voelde me gevangen in mijn eigen lichaam, machteloos en uitgeput.

Tot het moment dat ik ontdekte dat ik zelf de sleutel in handen had om te helen. De oplossing lag in mezelf. Ik ontdekte de verbinding tussen mijn fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch lichaam. Het proces startte met bewustwording van mijn patronen. 

Door deze blokkades los te laten kon mijn levensenergie weer vrij stromen en kon ik weer vertrouwen op mijn lichaam.

Links een vitale en levenslustige jongen. Rechts een zieke, uitgebluste jongen die 16 kg is afgevallen.

Voor het traject

Na het traject

Steff masterclass

Net als David, Nadia en vele andere jouw remissie starten?

 "Al een tijd klachtenvrij. Zo fijn om weer energie te hebben."
image00001 - Bewerkt (1)
Lianne Stoker
Ziekte van Crohn
 "Ondertussen is mijn calprotectine van 2000 naar 9 gegaan!"
Ontwerp zonder titel (27)
David van Rijt
Colitus Ulcerosa
 "Steff, enorm bedankt! Ik heb weer vertrouwen in mijn eigen lichaam."
Ontwerp zonder titel (28)
Ellen Zwaard
Colitus Ulcerosa

FAQ

Liever gisteren dan vandaag. Elke dag dat je klachten ervaart, is er één teveel. We moeten alleen even onze agenda’s afstemmen.

Nee, en dit zullen we ook nooit adviseren. We adviseren ook nooit zulke stappen te zetten zonder overleg met je arts. Altijd alles in overleg met je arts. We zien wel regelmatig dat deelnemers na verloop van tijd, in samenspraak met hun arts de medicatie afbouwen.

Simpel. Dan krijg je je geld weer terug. 

Dit is enorm persoonlijk. Het verschilt van enkele weken tot enkele maanden. We gaan voor een duurzaam resultaat, dus dat kost ook even tijd. 

De manier waarop ons gezondheidszorgsysteem momenteel is opgebouwd, is niet in lijn met de principes van natuurlijke geneeskunde. We zien steeds vaker dat artsen openstaan voor de complementaire zorg. We hopen dat dit in de toekomst verder verandert. Dit is een uitdaging die we kunnen aangaan door ons bewustzijn te vergroten en onze cultuur te veranderen, zodat we meer open staan voor complementaire behandelingen die ons welzijn bevorderen.

Natuurlijk. Je kunt een vraag stellen in de Live Chat (rechtsonder). Of je kunt mij een mailtje sturen naar steff@stedyproject.nl. Je mag trouwens ook een berichtje sturen via Instagram. Kortom: voel je vrij iedere vraag aan mij te stellen.

Veel programma’s die aangeboden worden, zijn gericht op suppletie en voeding en worden de klachten vanuit één invalshoek bestreden. Ik geloof in de multidimensionale aanpak. Fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch.

Hiermee help je ook andere mensen met een auto-immuunziekte

In samenwerking met een wetenschapper van een gerenommeerd ziekenhuis zijn we bezig met een wetenschappelijk emperisch onderzoek. Dit houdt in dat iedere deelnemer aan het Life Changing Traject vooraf en achteraf een wetenschappelijke vragenlijst invult. Om zo de vorderingen wetenschappelijk te kunnen onderzoeken. Mensen met een auto-immuunziekte  zullen hier in de toekomst baat bij hebben.  

Onderstaande onderzoeken zijn recent uitgevoerd en zien er veelbelovend uit. Er zullen meerdere onderzoeken nodig zijn om de invloed van leefstijl wetenschappelijk aan te tonen.

Dit zeggen vakgenoten over mij