Auto-immuunziekte

Overwin je auto-immuunziekte op een natuurlijke manier en leef klachtenvrij

*Stel al je vragen in een vrijblijvend online videogesprek met Steff

Ontwerp zonder titel (21)
chat-bubble

Coaching

6 intensieve 1-op-1 sessies met ervaringsdeskundige Steff Beerenfenger.

leaves

Remissie

Auto-immuunziekte op een natuurlijke manier in remissie in 12 weken

smiley

Klachtenvrij

Genezen? Nee. Een klachtenvrij leven is wel mogelijk. Ervaar hoe het is.

euro (1)

No cure, no pay

Als je geen significante verbetering ervaart, krijg je je volledige investering terug.

Meer dan 72+ mensen met auto-immuunziekte in remissie

Luister naar de verhalen van Nadia, David, Lianne en Marloeke. Er zit een grote kracht in voorbeelden. Mensen die het pad al bewandeld hebben. Ontvang tijdens het traject gratis een lidmaatschap van ons online platform. Daar kom je in contact met mensen die voor elkaar klaar staan.

72+ Mensen gingen je voor.

Life Changing Traject

Het life changing traject bestaat uit 6 intensieve 1-op-1 sessies met ervaringsdeskundige Steff Beerenfenger. De sessie worden verspreid over 12 weken.

De inhoud van het traject is persoonsgebonden. We zoomen in op jouw situatie en behoeftes. Steff blijft tijdens en na het traject beschikbaar voor vragen en ondersteuning.

Stel al je vragen in een vrijblijvend online videogesprek met Steff.

72+ mensen gingen je voor.

Life Changing Traject

Het life changing traject bestaat uit 6 intensieve 1-op-1 sessies met ervaringsdeskundige Steff Beerenfenger. De sessie worden verspreid over 12 weken.

De inhoud van het traject is persoonsgebonden. We zoomen in op jouw situatie en behoeftes. Steff blijft tijdens en na het traject beschikbaar voor vragen en ondersteuning.

Stel al je vragen in een vrijblijvend online videogesprek met Steff.

72+ IBD'ers gingen je voor.

Wie kan jou beter helpen, dan iemand die weet wat jij doormaakt?

Geen leven meer vol pijn en onzekerheid. Dat is wat ik wilde toen ik kampte met de gevolgen van de auto-immuunziekte Crohn.

230 ziekenhuisbezoeken, vele medicatie en een darmoperatie brachten niet de duurzame oplossing. Ik voelde me gevangen in mijn eigen lichaam, machteloos en uitgeput.

Tot het moment dat ik ontdekte dat ik zelf de sleutel in handen had om te helen. De oplossing lag in mezelf. Ik ontdekte de verbinding tussen mijn fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch lichaam. Het proces startte met bewustwording van mijn patronen. 

Door deze blokkades los te laten kon mijn levensenergie weer vrij stromen en kon ik weer vertrouwen op mijn lichaam.

Links een vitale en levenslustige jongen. Rechts een zieke, uitgebluste jongen die 16 kg is afgevallen.

Voor het traject

Na het traject

Steff masterclass

Kies een datum voor jouw remissiegesprek

 "Al een tijd klachtenvrij. Zo fijn om weer energie te hebben."
image00001 - Bewerkt (1)
Lianne Stoker
Ziekte van Crohn
 "Ondertussen is mijn calprotectine van 2000 naar 9 gegaan!"
Ontwerp zonder titel (27)
David van Rijt
Colitus Ulcerosa
 "Steff, enorm bedankt! Ik heb weer vertrouwen in mijn eigen lichaam."
Ontwerp zonder titel (28)
Ellen Zwaard
Colitus Ulcerosa

FAQ

Liever gisteren dan vandaag. Elke dag dat je klachten ervaart, is er één teveel. We moeten alleen even onze agenda’s afstemmen.

We zien regelmatig dat deelnemers na verloop van tijd, in samenspraak met hun arts de medicatie afbouwen. Echter, adviseren we nooit dergelijke stappen te zetten zonder overleg met je arts. Altijd alles in overleg met je arts. 

Simpel. Dan krijg je je geld weer terug. 

Dit is enorm persoonlijk. Het verschilt van enkele weken tot enkele maanden. We gaan voor een duurzaam resultaat, dus dat kost ook even tijd. 

De manier waarop ons gezondheidszorgsysteem momenteel is opgebouwd, is niet in lijn met de principes van natuurlijke geneeskunde. We zien steeds vaker dat artsen openstaan voor de complementaire zorg. We hopen dat dit in de toekomst verder verandert. Dit is een uitdaging die we kunnen aangaan door ons bewustzijn te vergroten en onze cultuur te veranderen, zodat we meer open staan voor complementaire behandelingen die ons welzijn bevorderen.

Natuurlijk. Je kunt een vraag stellen in de Live Chat (rechtsonder). Of je kunt mij een mailtje sturen naar steff@stedyproject.nl. Je mag trouwens ook een berichtje sturen via Instagram. Kortom: voel je vrij iedere vraag aan mij te stellen.

Veel programma’s die aangeboden worden, zijn gericht op suppletie en voeding en worden de klachten vanuit één invalshoek bestreden. Ik geloof in de multidimensionale aanpak. Fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch.

Hiermee help je ook andere mensen met een auto-immuunziekte

In samenwerking met een wetenschapper van een gerenommeerd ziekenhuis zijn we bezig met een wetenschappelijk emperisch onderzoek. Dit houdt in dat iedere deelnemer aan het Life Changing Traject vooraf en achteraf een wetenschappelijke vragenlijst invult.

Om zo de vorderingen wetenschappelijk te kunnen onderzoeken. Toekomstige IBD’ers zullen hier baat bij hebben.

Onderstaande onderzoeken zijn recent uitgevoerd en zien er veelbelovend uit. Er zullen meerdere onderzoeken nodig zijn om de invloed van leefstijl wetenschappelijk aan te tonen.

Dit zeggen vakgenoten over mij